Γάμος στη Βροχή!!!



 Με αφορμή τον Γάμο μιας πανέμορφης νύφης, χαμογελαστής και ευδιάθετης μέσα στην μουτζούρα του ουρανού σου γράφω μερικές θετικές σκέψεις που πρέπει να κάνεις και tips για έναν γάμο με βροχή!!!

First and most important : DON'T PANIC 

Το πρώτο λοιπόν και πιο σημαντικό είναι να μην πανικοβληθείς! Αν έχεις σχεδιάσει το γάμο σε κτήμα, σε ανοιχτό χώρο ή κάποια πισίνα θα πρέπει σίγουρα να έχεις προνοήσει το ενδεχόμενο βροχής και ο επαγγελματίας που έχεις επιλέξει να σου έχει προτείνει κάποια λύση για αυτή την περίπτωση. Για παράδειγμα πολλά κτήματα έχουν ως εναλλακτική τη μεταφορά του event σε εσωτερικό χώρο ή την επιλογή της τέντας.

tip  Μην αμελήσεις να πάρεις μαζί σου μια ομπρέλα! 

Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις γνώμη για το νυφικό σου μόνο και μόνο βάση του ενδεχόμενο της βροχής. Προσπάθησε όμως η ουρά να μην είναι πολύ μακριά ώστε να μην καταστραφεί. Ακόμα μπορείς να έχεις μαζί σου ένα just-in-case πανωφόρι!

Σίγουρα θα έχεις πάρει μαζί σου και δεύτερα παπούτσια για το χορό που θα ακολουθήσει, σκέψου και το ενδεχόμενο γαλότσας για extreme φωτογραφίες.

Αν έχεις χρόνο να το προγραμματίσεις και δεν πρόκειται για ξαφνικό μπουρίνι μερικές ομπρέλες στην είσοδο της εκκλησίας είναι ένα σούπερ ουάου wedding favor!

Οι φωτογραφίες του γάμου θα είναι ονειρεμένες με σκηνικό ατμοσφαιρικό χωρίς έντονο φωτισμό. Ο επαγγελματίας της επιλογής σου θα πρέπει να είναι creative και να σου προσφέρει ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Στα δικά μου λημέρια τώρα! Ο Στολισμός ! Η χρήση τέντας είναι η σωτηρία μου. Μπορεί να καλυφθεί ένα μεγάλος μέρος του τραπεζιού αν δεν έχουμε μεγάλες κατασκευές που να μην χωράνε! Εμφανισιακά το αποτέλεσμα δεν είναι το ιδανικό που έχεις συμφωνήσει ωστόσο είναι τίμιο και σώζει μπομπονιέρες και γλυκό μπουφέ! Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να με πάει πίσω είναι ο Α Ε Ρ Α Σ ! Το υπόλοιπο τμήμα του στολισμού απλά βρέχετε και οκ !

Ναι σε εκνευρίζει η φράση «η βροχή στον γάμο είναι καλοτυχία», όμως να που έτυχε και σε σένα και θα δεις μόνο τα θετικά θα μείνουν. Άλλωστε θα μείνει ο γάμος σου στην μνήμη όλων!!!

my favor tip 

Το χαμόγελό σου και η διάθεσή σου είναι αυτά που θα φωτίσουν τον σκοτεινό ουρανό, εσείς σαν ζευγάρι είστε που καθορίζετε και την διάθεση του κόσμου........so smile .... be happy.... it's your wedding day!!!


good luck !!!

Λ. Παπανικολάου 146, Πεύκα, θεσσαλονίκη

Ματόχαντρο

2310676807

matoxantro_byvoula


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις