Γαμος και Βαπτιση μαζί

 


 Δύο μοναδικές στιγμές της ζωής σας μαζί!!!

Εσείς και μόνο εσείς είστε αυτοί που θα αποφασίσετε αν θα γιορτάσετε μαζί τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας! Αν λοιπόν αποφασίσατε να κάνετε Γαμοβάπτιση, σίγουρα αυτή σας η επιλογή θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα κι εδώ εγώ θα σου δώσω κάποια tips και συμβουλές για να γίνουν όλα όπως τα φαντάζεσαι! !!

Αρχικά πρέπει να γνωρίζεις ότι θα χρειαστείτε τουλάχιστον μιάμιση ώρα να βρίσκεστε στην εκκλησία! Το μυστήριο του γάμου προηγείται και ακολουθεί η βάπτιση γι' αυτό είναι καλό να είστε προετοιμασμένοι.

  Don't  forget : το καρότσι για το παιδί σας !!!Είναι πολύ πιθανό να αποκοιμηθεί στο τέλος ή να θέλει να ξεκουραστεί λιγάκι να πιει λίγο γάλα, να ζήσει μια στιγμή χαλάρωσης έστω!!!

Πολύ πιθανό επίσης είναι να πεινάσει!!!Ετοίμασε λίγο γάλα σε ειδικά μπουκάλια να παραμείνει στην θερμοκρασία που πρέπει ανάλογα την εποχή, ή κάποιο φρούτο! Ιδανική είναι η ξηρά τροφή, λίγα δημητριακά ή λίγοι ξηροί καρποί αν έχεις ξαναδοκιμάσει, κάποιο μπισκότο ή αλμυρό κεικ !Εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα τι αρέσει στο παιδί σου που θα το γεμίσει ενέργεια και θα το ηρεμήσει.

 Don't forget :  Τσάντα μωρού με τουλάχιστον 2-3 πάνες , μωρομάντηλα, μια αλλαξιά, νερό , πιπίλα (αν παίρνει) ένα κουβερτάκι/σεντονάκι και κάποιο αγαπημένο του αντικείμενο να απασχοληθεί και για το πάρτυ που θα ακολουθήσει . 

 Η ώρα επίσης που θα διαλέξεις είναι πολύ σημαντική!!!Τα μυστήρια κρατούν περίπου 2 ώρες με τις μετακινήσεις, φωτογραφήσεις ,ένα κενό να ετοιμαστεί η κολυμβρήθρα κ.τ.λ... πέρασε η ώρα. Καλό είναι να είστε νωρίς στο χώρο της δεξίωσης ιδιαίτερα αν στους καλεσμένους σας έχετε πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά!

Sos συμβουλή: Μάϊος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος οι καλύτεροι μήνες για διπλό μυστήριο

 Προσκλητήρια

Μπορείτε να έχετε δύο προσκλητήρια σε έναν φάκελο ή ένα προσκλητήριο με δύο κείμενα στο ίδιο χαρτί ή και πιο παιχνιδιάρικη αισθητική.

Μπομπονιέρες

Δεν υπάρχουν κανόνες. Αν επιλέξετε να προσφέρετε μία μπομπονιέρα και για τα δύο μυστήρια, θα μπορούσε π.χ. να είναι απλή, τούλινη με λιτό, ρομαντικό δέσιμο για τους άντρες και τις γυναίκες, ή με κάποιο μεταλλικό παιχνιδιάρικο αξεσουάρ (π. χ μια πιπίλα) στο δέσιμο ή να δώσετε ένα παιχνιδάκι για τα παιδιά. 

Κουμπάροι

Μπορείτε είτε να έχετε τα ίδια πρόσωπα και στα δύο μυστήρια είτε να επιλέξετε διαφορετικούς κουμπάρους και νονούς. 

Στολισμός

Καλό είναι να αποφύγετε τις υπερπαραγωγές και να κινηθείτε σε μίνιμαλ συνθέσεις και παλ αποχρώσεις. Έτσι, θα καλύψετε αισθητικά και τα δύο μυστήρια. ΑΝ παλι θέλετε υπερπαραγωγή μια ωραία ιδέα είναι τα μπαλόνια!!! Σίγουρα οι μικροί σου καλεσμένοι θα ενθουσιαστούν και θα απασχοληθούν για λίγη ώρα!

 Φωτογράφοι-βιντεολήπτες

Αναζητήστε επαγγελματίες που έχουν εμπειρία και σε γάμους και σε βαπτίσεις, ώστε αφενός να καταφέρουν να απαθανατίσουν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα κάθε τελετής, αφετέρου να έχουν τον τρόπο να κλέψουν τα πιο αυθόρμητα χαμόγελα από τα παιδικά προσωπάκια.

Μενού

Ένα παιδικό μενού, με γεύσεις «φιλικές» προς τους μικρότερους καλεσμένους, σχεδόν επιβάλλεται στο διπλό μυστήριο και είναι μια υπηρεσία που προσφέρουν πλέον πολλά catering και μάλιστα σε υψηλή ποιότητα και υγιεινές εκδοχές. Εξίσου, αν όχι περισσότερο καλοδεχούμενος είναι και ένας μπουφές γλυκών, αφού οι μικροί γλυκατζήδες δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι από ένα μικρό κομμάτι γαμήλιας τούρτας. Εναλλακτικά, αν έχετε catering στο προαύλιο της εκκλησίας (μια πιο απλή και οικονομική επιλογή, που προσφέρεται για τους κλειστούς γάμους της εποχής του κορωνοϊού), συνδυάστε το με candy bar που θα κερνάει γλυκά, αλμυρά σνακ αλλά και δροσιστικά αναψυκτικά.

Δεξίωση

Τα κριτήρια της ασφάλειας και της εγγύτητας στον ναό ανεβαίνουν ψηλά στις προτεραιότητές σας. Ιδανικές επιλογές, ένα κτήμα (αν έχει και παιδότοπο, ακόμα καλύτερα) ή ένα ξενοδοχείο που αναλαμβάνει και τραπέζια βάφτισης οπότε κατέχει και τις υποδομές και το know-how.

"Ψυχαγωγία " Μια ομάδα εμψυχωτών θα αποδειχθεί πραγματικά σωτήρια στη διάρκεια του τραπεζιού ή της δεξίωσης, αναλαμβάνοντας να διασκεδάσει με τις ώρες τους μικρούς καλεσμένους και κάνοντάς τους να ξεχάσουν εντελώς την κούραση αν δεν έχετε να κάνετε με παραδοσιακό γάμο!!!

Η ώρα η Καλή και Καλοφώτιστο το μωρό σας!


Λ. Παπανικολάου 146, Πεύκα, θεσσαλονίκη

Ματόχαντρο

2310676807

matoxantro_byvoula


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις